Grafisch Ontwerp

Branding - Digitaal - Drukwerk

Sterke ideeën, grafisch vormgegeven, voor de meest uiteenlopende media. Zo brengen we je boodschap tot bij je publiek. Met uitstekende technische kennis en met oog voor het artistieke. Storytelling met stilstaande en bewegende beelden. 

Icon

Icon Crosshair Branding

Ons design geeft ideeën en gedachten visueel vorm. Helder en duidelijk. Om je boodschap op de best mogelijke manier te vertellen. Zodat het werkt. Enkel kunst is gewoon mooi. Bij BAWC zijn de ontwerpen nooit #000000 of #FFFFFF. Daar zorgen onze ontwerpers voor.

Icon Crosshair Digitaal

Van front to back, hoe het eruitziet en hoe het werkt. Sterk webdesign combineert een goeie grafische vormgeving en groot gebruiksgemak. Zowel voor je potentiële klanten als voor jou en je werknemers die iets willen aanpassen. En alles uiteraard responsive, zo kijk je op elk scherm naar je site zoals die is bedoeld.

Icon Crosshair Drukwerk

Je communicatie en reclame gedrukt? We gebruiken onze grafische skills om je het drukwerk te bezorgen dat beter is dan je had gehoopt. Folders, brochures, banners, print ads, belettering, carwrap ... You name it.

Goed design maakt jou herkenbaar. Het zorgt voor een wij-gevoel, binnen je bedrijf en voor je klanten. Het maakt je een betrouwbaar gezicht.

De voordelen van Grafisch ontwerp
voor jouw bedrijf

Uniek

Geen betere manier om je visueel te onderscheiden van de anderen. Jouw uniek zijn verdient een eigen persoonlijkheid, een eigen (huis)stijl.

Brand identity

Jezelf volop bewust zijn van hoe je met de buitenwereld communiceert. Logo, kleuren, visuele elementen ... We bezorgen je een plaats in de gedachten van je publiek.

Opvallen in de massa

Een unieke stijl die de correcte toon slaat prikkelt de interesse van mensen en zorgt dat je uitspringt boven de massa.

Betaalt zichzelf

De kwaliteit van goed ontwerp betaalt zichzelf. Makkelijk te converteren voor diverse dragers. Uniform in kleur, elementen van de huisstijl ... Ervaring waardoor we ons onderscheiden.

Volgende service

Copywriting

Short en long copy - Doelgericht - SEO - Tone of voice

Jouw boodschap, met veel woorden of net erg weinig. Doelbewust en doelgericht. Dat is de kracht van onze copy.

Je huidige design verdient een make-over?

Zet ons aan het werk.

Terug naar boven